Χριστίνα Ηλ. Καραβά

Δικηγόρος, MSc

Η Χριστίνα είναι δικηγόρος και νομική σύμβουλος. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ απέκτησε και μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στις Επιχειρήσεις. Εξειδικεύθηκε περαιτέρω στο φορολογικό δίκαιο.

Στην εμπειρία της προσμετράται ο χειρισμός υποθέσεων γνωστών εταιριών και οργανισμών όπως της Philip Morris Products SA, της Microsoft Hellas, της Yahoo UK Limited, της Hyundai Hellas, της Mercedes-Benz Hellas, της Ford Motor Hellas, της Sportscar SA, της Levi Strauss Hellas ΑΕΒΕ, της Mexx Hellas, όπως επίσης της Τράπεζας Κύπρου και της Ελληνικής Τράπεζας.

Η Χριστίνα απέκτησε εμπειρία σε διάφορους τομείς του Εμπορικού και Αστικού Δικαίου (δίκαιο ακινήτων, οικογενειακό και κληρονομικό δίκαιο, μισθώσεις, δίκαιο εταιριών κ.α.)

Έχει ασχοληθεί ιδιαιτέρως με υποθέσεις εταιρικού δικαίου, σύνθετων συμβάσεων, προστασίας καταναλωτών. Ειδικεύεται στην Πνευματική και Βιομηχανική Ιδιοκτησία (σήματα, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πνευματικά δικαιώματα) όπως επίσης στη φορολογία (ΦΠΑ, φορολογική στρατηγική, transfer pricing κλπ).

Η Χριστίνα εργάζεται στην ελληνική, αγγλική και γερμανική γλώσσα ενώ μιλάει επίσης τη Γαλλική και Ισπανική γλώσσα. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Η Χριστίνα αποφοίτησε από: